søndag 16. juni 2013

Utdrikkningslag for MissRisan

Utdrikkningslag!

Den store dagen nærmer seg med stormskritt!
I den anledning er det visst en dag jeg som brud ikke kommer utenom.
Du gjettet riktig!
Utdrikkningslaget!

Lørdag den 8 juni våknet jeg passende nok klokken 0800...
Tittet på klokken og tok meg den frihet til å sove litt til. God damn it.. det var jo lørdag! Huset hadde jeg også for meg selv. Tenkte i mitt stille og noe sløve sinn at nei, blir sikkert ikke no idag.
Kjære vene og naiv man var.
Klokka 0900 bråvåknet man av at man i ett sekund trodde huset skulle ramle ned.
Det dundret i alle veggene og det slo på rutene. Oh lord! Huset detter ned! Hjertet i halsen og pulsen i ørtåførti! Men vent litt....fløyter?? Jeg hører fløyter... Å jaaa... Dæven...
Får bare ta tak i det jeg finner av tøy. Hakke tid til å tenke på om de sitter rett eller er på vranga. Bare lokk opp døra. Man blir vist drukket ut idag likevel!
Åpner døre og der står alle godjentene og jeg ender med å få en fløyte midt på nesa. Takk Tutdelafrut!!

Inn kom de alle og jeg fikk mer tøy å ta på. På med "bride to be" t-skjorten, regnbuesolbrillene og hawaikransen. Frem med pastasalaten, baguetten og drikken. Spis! Drikk! Hoy hoy! Vi har tidskjema! Fort deg!! Jada.. snakker om å bråstarte dagen! Etter litt ringte det på og inn kom enda ei jente! YAY! Moro! Så var det brått tid for å dra.

På  med bind for øynene, drikke i handa og plutselig ett par sokker for ørene... Skal vist ikke vite hvor vi skal. Nåvel....Prater og styrer og brått etter en halvtimes tid stopper bilen vi sitter i. Fremme! Blir geleidet ut og bort i intetn. Veit ikke hvor jeg er... men noen svake lyder gir meg en viss fornemmelse.
Noen skritt hit og ditt og gjerder en må holde i forvirrer meg. Men så.. Opp på denne med deg! Nå skjønte jeg det! Fikk ta av bindet for øynene. Sola har ikke vært så sterk på lenge. Hallo TUSENFRYD!!! Og jeg sittter på en hest og gynger på barnekarusellen! Hei hvoer det går!
Herfra tar man både huskene, berg og dalbaner, spiser belgsik vaffel med is, støffer sitt eget kosedyr, tar en karusell til og så plutselig....kom her....det er en ting du MÅ gjøre....
Fikk en følelse av hva det skulle være men håpet at det kanskje var fantasien som spilte meg ett puss. Men neida. Opp i waieren skulle jeg. Hallo sky-coster! Takk og lov skulle ei venninne brått være med! Fikk vite at vi var det siste paret de skulle ta for dagen og at vi kunne komme tilbake klokken ti over 5. Det gjorde vi. 3 par var før oss igjen i køen. Gikk altfor fort syns jeg. Brått sto man der med sikkerhet på seg og hang med nesen ned mot bakken. Sakte men sikkert ble man dratt oppover,,,,oppover,,,oppover... Så han man der å dingla og ventet på klarsignal. 3,2,1.. Skyt! Jeg dro i utløseren og der datt vi... Skriiiik og hey! Latterannfall! For en følelse! Skummelt men moro! Woho!
Vel nede igjen på bakken rakk man en tur i spin spideren før parken stengte og vi dro videre.

En stopp på rema var det neste....
Plukk deg grillmat!! Nåvel, ikke no problem! Plukket ivei! Så bar det videre til Tutdelafrut! Der hadde kællen til Tutdelafrut fyra opp grillen og dekket litt på. Nå sku det grillæs! Plutselig dukket blomsterjenta mi opp! Hurra! Vi talte nå ti jenter! Og de var der alle for meg! Kjente jeg ble dypt rørt og utrolig takknemllig for disse flotte jentene og hva de hadde fikset. For meg! Glede!

Før maten var ferdig fikk jeg bygge mitt eget sugerør. Snakk om greier... sku blitt ingeniør! Eller kanskje ikke =P Blei superflott! Om jeg får si det selv =P
Maten blei fortært og jeg blei stadig passet på slik at jeg hadde noe i glasset. Sugerøret jeg hadde bygget  gjorde jo at for hver slurk jeg tok så blei no nesten halve glasset borte! Så blei vist masse drikke litt fort. Men gikk kjempebra. Så kom kjærstequizen! Yay! Nåvel. Svarte ca halvparten helt riktig. Quiz-masteren var noe streng =P Så blei noen gele-shottsær mer en jeg ønska. Men var ganske artig.
Når det ble kaldt ute trakk vi inn for mer skravlings, mer drikke og skravlings. Hvor koselig!!!! Så kom enda en utfordring. Riv en elefant ut av dette avispapiret på 30 sekunder. Jadda! Gjorde ett godt forsøk...så ut som en blanding av en flodehest, mammut og giraff xD Kvelden ble avsluttet 0100. Da sku jeg få bli kjørt helt hjem igjen.

Så alt jeg har å si etter denne dagen er... TAKK SKAL DERE HA SCHNUPPER!!! Gla i dere alle =D
Dere gjorde dagen til ett supert minne og en fantastisk flott dag =D

Nå skal det nevnes at min kjære også blei drekki ut denne dagen. Han hadde også hatt det supert! Så om det er noen som var i Askim den lørdagen i sene nattetimer og så en vandrene "wienerpølse" så var det min kjære kommende mann! HAHA!
Takk for meg!

HA en FLOTTERS søndagkveld!
Klem MissRisan
4 kommentarer:

 1. Dette var en supermorsom dag!!! =D

  SvarSlett
 2. Christina Berget16. juni 2013 kl. 12:59

  Enig med Heidi!! =D Men guuuuuurimalla så skummelt det var å sende deg oppi sky coaster! For ikke snakke om den siste, skumle karusellen.. Off..!! xD Hihihi! Glad du hadde det artig! <3 Love you <3

  SvarSlett
 3. En helt perfekt jentedag før det STORE BRYLLUP<3 glad i deg!

  SvarSlett
 4. Tusen takk for en alldeles PERFEKT dag sammen med deg. :-D
  Vi bør virkelig lage en tradisjon på dette. :-D
  Alle jentene til Tusenfryd en gang i året. :-D

  SvarSlett